CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon va examina posibilitatea acordării unor ajutoare sociale veteranilor-invalizi de război

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu generalul de divizie Victor Gaiciuc, președintele Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova, consilier pe probleme de apărare și securitate națională, secretarul Consiliului Suprem de Securitate.

Igor Dodon a examinat rugămintea domnului Gaiciuc de a identifica posibilitatea acordării unor ajutoare sociale veteranilor invalizi ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, războiului din Afganistan și ai conflictului militar de pe Nistru din anul 1992.

Șeful statului a salutat această inițiativă, subliniind faptul că veteranii-invalizi de război, care s-au jertfit pentru țară, merită atenția și suportul autorităților, mai ales în situația de criză în care ne aflăm.

De asemenea, Președintele țării a solicitat ca Uniunea Ofițerilor, alături de Asociația Veteranilor Războiului din Afganistan, Uniunea Națională a Veteranilor Războiului pentru Independența RM, Asociației Sfîntul Gheorghe Biruitorul și alte organizații din domeniu să sprijine inițiativa dată.