CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Julia Monar în legătură cu încheierea mandatului de ambasador în țara noastră

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu doamna Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, în legătură cu încheierea mandatului la Chișinău.

Șeful statului a mulțumit doamnei Monar pentru activitatea prodigioasă desfășurată în Republica Moldova și a apreciat înalt contribuția adusă la consolidarea relațiilor moldo-germane, neținînd cont de perioada scurtă a mandatului exercitat în țara noastră.

Totodată, președintele țării și-a exprimat convingerea că odată cu numirea unui nou ambasador german în Republica Moldova, relațiile bilaterale vor continua să evolueze și să înregistreze noi succese importante pentru ambele părți.

În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie şi colaborare moldo-germane, Igor Dodon a acordat „Ordinul de Onoare” doamnei Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova.