CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a discutat problemele actuale ale raionului Dondușeni cu președintele acestuia

La Dondușeni, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Valentin Cebotari, președintele raionului, cu care a discutat problemele actuale ce țin de dezvoltarea regiunii, inclusiv cele social-economice, situația din agricultură, reabilitarea drumurilor, aprovizionarea cu apă ș.a.

Igor Dodon împreună cu domnul Cebotari a vizitat spitalul din localitate unde s-a documentat la fața locului cu situația legată de răspândirea virusului de tip nou COVID-19. De la începutul epidemiei, în raion au fost înregistrate 38 de cazuri de contaminare, 27 de persoane s-au vindecat, două au decedat, nouă pacienți continuă tratamentul în diferite instituții medicale.

Șeful statului a adresat mulțumiri celor peste 200 de angajați ai spitalului pentru eforturile depuse în protecția sănătății concetățenilor noștri și le-a comunicat despre decizia autorităților de a dubla salariile tuturor lucrătorilor medicali din țară și despre Decretul semnat de dumnealui privind declararea anului 2020 - Anul Lucrătorului Medical. Celor mai buni lucrători ai spitalului raional din Dondușeni Igor Dodon le-a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.