CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a felicitat sportivii care au obținut rezultate remarcabile în cadrul a două Campionate Europene

Președintele țării a felicitat un grup de sportivi care a revenit de la Campionatul European la lupte universale cu 11 medalii (3 de aur, 7 argint, 1 bronz) și alt grup care a participat la Campionatul Open European la Taekwon-do GTF și s-au întors acasă cu 17 medalii (10 de aur, 2 de argint și 5 de bronz).

Șeful statului le-a mulțumit campionilor pentru faptul că ne-au reprezentat destoinic țara și pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut menționînd că este o onoare pentru noi!

Respectivii sportivi au participat la aceste competiții cu suportul financiar al Fundației de Binefacere a Primei Doamne „Din Suflet” și a Fundației ”Iubesc Moldova”. Doar datorită suportului din partea acestor Fundații a fost posibilă participarea sportivilor noștri la respectivele Campionate europene. 

”În pofida suportului insuficient din partea guvernului sportivii moldoveni ne reprezintă cu mîndrie pe podiumurile campionatelor de diferite niveluri și promovează activ imaginea Republicii Moldova în lume”, a declarat Igor Dodon.

Președintele Republicii Moldova le-a urat sportivilor mult succes și cît mai multe performanțe remarcabile!