CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Igor Dodon a vizitat două familii cu mulți copii și un cuplu longeviv din raionul Florești

Ținînd cont de faptul că anul 2019 a fost declarat, prin decret prezidențial, Anul Familiei, Președintele Igor Dodon a decis să viziteze familia Volcov din localitatea Alexeevca, care educă 5 copii iar în curînd se va naște al șaselea, inclusiv doi de vîrstă școlară și familia lui Damian Olga și Sochircă Mihail, din Dumitreni, care de asemenea, cresc cu mare dificultate 4 copii cu cuprinsă între 2 - 14 ani.

Igor Dodon a ţinut un discurs în cadrul recepţiei oficiale oferite cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova

Președintele țării, Igor Dodon, a ţinut un discurs în cadrul recepţiei oficiale oferite cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova. La evenimentul festiv au participat Președintele Parlamentului, Zinaida Grecianîi, Prim-ministru Maia Sandu, membrii Guvernului, deputați în Parlamentul RM, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai societății civile.

Șeful statului a avut o întrevedere cu președintele Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Ucraina

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Anatol Kinah, președintele Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Ucraina (UIAU), ex-prim-ministru al Ucrainei, originar din s. Brătuşeni, raionul Edineţ. Domnul Kinah se află în țara noastră pentru a participa la evenimentele desfășurate cu ocazia marcării Zilei Independenței Republicii Moldova.