CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președintele țării a avut o discuție cu reprezentanții Fondului Monetar Internațional în Moldova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o discuție în format online cu șeful misiunii de monitorizare a Fondului Monetar Internațional în Moldova, Ruben Atoyan și reprezentantul permanent al FMI în țara noastră, Volodymyr Tulin. Oficialii au discutat un spectru larg de chestiuni legate de cooperarea Moldovei cu această instituție financiară internațională.

Președintele țării a vizitat satul Cocieri din raionul Dubăsari

În continuarea vizitei de lucru, Președintele Republicii Moldova a traversat rîul Nistru cu feribotul și a mers la segmentul de șosea Dubăsari – Cocieri – Roghi, care se află în construcție și are lungimea de 2,4 km. Suma totală a investițiilor constituie 2,8 milioane de lei. Finalizarea acestui proiect va conduce la îmbunătățirea logisticii în această regiune a raionului Dubăsari.

Șeful statului a vizitat localitatea Molovata din raionul Dubăsari

În cadrul vizitei în raionul Dubăsari, Președintele țării a mers în satul Molovata unde a discutat cu administrațiile grădiniței de copii și a Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”. Șeful statului a ascultat doleanțele acestora și le-a promis că problemele enunțate vor fi soluționate. În special, necesită a fi reparat acoperișul unui bloc a liceului, precum și construit un grup sanitar în sediul liceului, deoarece cel existent este amplasat în aer liber.