CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele țării a vizitat Şcoala Sportivă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău, unde va avea loc Campionatul internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a întreprins o vizită la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău, unde s-a familiarizat cu procesul de pregătire a instituției pentru Campionatul internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, care se va desfășura în premieră în Moldova, sub egida Președintelui țării, pe data de 6 octombrie curent. La competiție vor participa selecționatele din 5 țări: Kazahstan, România, Belarus, Bulgaria, Moldova. 

Șeful statului a discutat cu antrenorii, cu administrația școlii, cu sportivii. Igor Dodon a fost mulțumit de faptul că lucrările de pregătire pentru Campionat se desfășoară conform graficului stabilit.

”Sportul are o importanță majoră în dezvoltarea și promovarea unui stat. Am susținut și voi susține organizarea evenimentelor sportive în Republica Moldova. Este cunoscut faptul că fără o națiune sănătoasă şi educată, nu poţi aspira la performanţă economică.

Sunt convins că prima ediție a Campionatului internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui” se va desfășura cu succes și va deveni o tradiție frumoasă”, a menționat Igor Dodon.