CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Interviuri

Margareta Timofti: „Statutul de Prima Doamnă nu este reglementat de lege”

Soția președintelui țării împărtășește din experiența sa de a fi prima doamnă a Republicii Moldova în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA. Margareta Timofti spune că funcția presupune anumite lucruri în susținerea activității președintelui Republicii Moldova și anume promovarea valorilor, a educației, a culturii, ajutorarea oamenilor și copiilor aflați în dificultate, reprezentarea la nivel internațional.

Publika TV: „Margareta Timofti, o doamnă elegantă, plină de modestie, dar în același timp puternică”

Protagoniştii acestei emisiuni sunt deja faimoşi sau se află pe drumul spre celebritate. Ei au ceva de spus, iar noi avem ce să-i întrebăm. Experienţa lor este interesantă şi utilă. Şi ei sunt de acord să ne-o împărtăşească. Invitata emisiunii „În prim plan” este o doamnă elegantă, plină de modestie, dar în același timp puternică. Este vorba despre Prima Doamnă a Republicii Moldova, Margareta Timofti.

Margareta Timofti: „Familia reprezintă oaza de linişte, înţelegere şi dragoste”

Prima Doamnă a acordat un interviu publicației "Timpul": "Este un rol pe cât de onorabil, pe atât de responsabil. În afară de asta, viaţa parcă ţi se derulează pe o scenă în faţa a milioane de spectatori, ceea ce presupune că orice eroare va fi sancţionată de public. Deocamdată, trebuie să mă obişnuiesc cu această nouă postură, la care, recunosc, nu am râvnit şi pentru care nu am fost pregătită în mod special."