Igor Dodon a înmînat Diplome de Onoare unui grup de sportivi

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu un grup de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod” care au obținut rezultate frumoase la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018, desfășurat în perioada 30 octombrie - 4 noiembrie, în Italia.

Șeful statului a menționat că Republica Moldova a fost reprezentantă destoinic de luptătorii noștri care au cucerit nouă medalii - șase de aur, două de argint și una de bronz.

Astfel, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului și pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale, Igor Dodon a înmînat sportivilor Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

De asemenea, șeful statului a transmis sincere felicitări antrenorilor și sportivilor pentru munca enormă depusă întru obținerea unor asemenea performanțe și le-a mulțumit pentru faptul că ne reprezintă țara la cel mai înalt nivel, în cadrul numeroaselor competiții internaționale la care au participat pe parcursul a 11 ani de activitate.

”I-am asigurat de susținere deplină din partea administrației prezidențiale, menționînd că voi aprecia și în continuare persoane care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare”, a specificat Președintele Igor Dodon.