CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a vizitat două instituții de învățămînt din municipiul Bălți

În municipiul Bălți, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vizitat Liceul Teoretic „N.Gogol” unde în prezent își fac studiile peste o mie de elevi.

Șeful statului a discutat cu conducerea instituției și colectivul de pedagogi care i-au relatat despre problemele cu care se confruntă, precum și despre rezultatele frumoase înregistrate de elevi la diferite concursuri naționale şi internaționale.

Igor Dodon a apreciat faptul că liceul implementează cu succes idei pedagogice inovatoare și moderne. În acest context, Președintele țării a menționat că pînă la finele anului curent, le va oferi 25 de calculatoare pentru clasa de informatică.

Ulterior, șeful statului a vizitat grădinița de copii numărul 20 din orașul Bălți.

Președintele țării a fost plăcut surprins de spectacolul prezentat de micuți, cărora le-a oferit dulciuri și jucării. De asemenea, Igor Dodon a menționat că pînă la finele anului instituția va dispune de un cuptor electric și un frigider de care au stringentă necesitate.

Totodată, șeful statului a dat asigurări că va depune și în continuare efortul necesar pentru a oferi copiilor din instituțiile preșcolare un mediu sigur și confortabil pentru creștere și instruire.

Igor Dodon a transmis sincere felicitări educatorilor și micuților cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le un an nou fericit.