CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Începe audiența cetățenilor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului

La inițiativa Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, începe deschiderea birourilor publice întru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului. De luni, 27 noiembrie, cetățenii sînt așteptați la birourile din orașul Rezina, satele Coșnița și Varnița. Audiența cetățenilor va fi efectuată cu regularitate.

O astfel de inițiativă este lansată pentru prima dată, de la proclamarea independenței Republicii Moldova, drept urmare a sutelor de adresări din partea cetățenilor noștri, care locuiesc în această regiune și care pot fi soluționate de către autorități.

Președintele a reiterat că examinează posibilitatea deschiderii unor astfel de birouri în majoritatea raioanelor țării. Activitatea birourilor publice respective are menirea să elimine barierele birocratice, să sporească eficiența și operativitatea administrației Președintelui, în cazurile de acordare a asistenței necesare locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.