CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu noua șefă a Misiunii OSCE în Moldova, Kelly Keiderling

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat cu șefa Misiunii OSCE în țara noastră, ambasadoarea Kelly Keiderling, care și-a început recent mandatul. Oficialele au abordat evoluțiile mediului de securitate din spațiul estic, profund afectat de războiul Rusiei contra Ucrainei și impactul asupra țării noastre, în special, în regiunea transnistreană.

Președinta Maia Sandu, la Conferința moldo-franceză privind recuperarea bunurilor infracționale: „Accelerarea proceselor de repatriere a acestor bani este vitală”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj participanților la Conferința moldo-franceză privind recuperarea bunurilor infracționale, desfășurată azi la Chișinău. Evenimentul a reunit polițiști, procurori, judecători din cele două țări pentru a discuta și a face schimb de experiență și de bune practici în domeniu.

Președinta Maia Sandu, în vizită în raionul Ialoveni: „Ne dorim cât mai multe afaceri de succes, dezvoltarea economică este singura cale să scăpăm de sărăcie”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost astăzi într-o vizită de lucru în orășelul Ialoveni și în satul Suruceni din același raion. Oamenii din cele două localități și-au împărtășit, cu șefa statului, îngrijorările referitoare la situația economică și energetică în care ne-am pomenit din cauza războiului Rusiei în Ucraina.