CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Comunicate de presă

Șefa statului s-a întâlnit cu ministra pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei și cu mai mulți reprezentanți ai Bundestagului

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în cadrul vizitei de lucru la Berlin cu ministra pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei, Svenja Schulze. Tot azi, șefa statului a avut o discuție cu membrii Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, precum și cu Michel Roth, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe, și cu purtătorul de cuvânt pentru politică externă al grupului parlamentar al Partidul Social Democrat (SPD), Niels Schmidt.

Președinta Maia Sandu a discutat, la Berlin, cu reprezentanții mediului de afaceri din Germania

În cadrul vizitei la Berlin, Președinta Maia Sandu a purtat discuții cu reprezentanții mediului de afaceri din Germania. Șefa statului a fost invitata evenimentului „RTL Dialog Unter Drei”, o platformă informală de discuții, găzduită de compania audiovizuală germană RTL. Aceasta a întrunit conducători ai celor mai mari corporații industriale din Germania - inclusiv Rewe Group, Audi, BASF, Otto Group, Deutsche Bahn, Deutsche Telekom și altele -, pentru a pune în discuție oportunitățile pe care le oferă Republica Moldova investitorilor străini.