CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președinta Maia Sandu îndeamnă primarii și tinerii din toată țara să decoreze, în localitățile lor, cel mai creativ și original Pom de Crăciun

Primarii și tinerii din toată țara, alături de colegii și prietenii lor, sunt îndemnați de Președinta Maia Sandu să facă echipă și să decoreze, fiecare în localitatea sa, cel mai creativ și original Pom de Crăciun. Fotografiile cu bradul decorat le așteptăm pe adresa Președinției, iar pentru cea mai inspirată echipă va exista o surpriză.

„Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar Pomul de Crăciun este locul ideal pentru revederea cu oamenii dragi. Mulți dintre voi au un brad care crește în centrul localității, pe care îl puteți împodobi - e nevoie doar de dorință, inspirație și de multă fantezie, spune șefa statului în mesajul video publicat astăzi. Vă îndemn să faceți echipă și, împreună cu primarul vostru, cu colegii și prietenii, să decorați cel mai original și mai creativ Pom de Crăciun! Pentru că fiecare sat și oraș din Moldova merită să aibă parte de sărbătoare”, menționează Președinta Maia Sandu.

Așteptăm fotografiile cu rezultatul muncii voastre până pe 24 decembrie, la adresa decoreazapomul@prm.md. Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Președinției, într-un album special, intitulat „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, iar pe toți urmăritorii noștri îi îndemnăm să voteze pentru cel mai original și mai creativ Pom de Crăciun. Rezultatele vor fi anunțate în ajun de Revelion.

Mult succes tuturor!