CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Igor Dodon a participat la o “masă rotundă” organizată de Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale din Marea Britanie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la „masa rotundă”, organizată de Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale din Marea Britanie, cunoscut ca „Chatham House”.

Potrivit reprezentanților Institutului, acesta a fost primul caz cînd un Președinte al Moldovei a vorbit la tribuna celui mai influent „ think tank” din Marea Britanie și a unui dintre cele mai importante trei centre din Europa.

Discuția a avut loc în format restrîns, cu participarea experților specializați pe problematica din regiunea noastră, care au demonstrat o cunoaștere profundă a situației și, în același timp, au ascultat cu interes poziția Administrației Prezidențiale, în special, pe subiectul respectării echilibrului în politica externă.

“Consider foarte importantă această discuție, deoarece mi-a permis să transmit punctul meu de vedere direct liderilor opiniei publice din Marea Britanie, care au o pondere importantă în cercurile politice”, a subliniat Președintele RM.