CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Moldovei a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul căreia au făcut bilanțul anului curent înregistrat de municipalitate.

Șeful statului l-a felicitat pe edil cu ocazia adoptării în două lecturi a bugetului orașului de către Consiliul Municipal. De asemenea, Igor Dodon a salutat intenția autorităților municipale de a acorda în anul 2020 o atenție prioritară proiectelor sociale și dezvoltării infrastructurii capitalei.

În special, a fost subliniat faptul că este planificată reabilitarea unor drumuri naționale, reconstrucția parcurilor, construcția cîtorva sute de terenuri de sport și de joacă pentru copii și a zece stadioane noi.

Printre alte lucrări planificate mai pot fi menționate: izolarea termică a instituțiilor sociale, rezolvarea problemei stațiilor de epurare, reconstrucția pasajelor subterane, reparația drumurilor intracartier, de asemenea, va fi acordat sprijin pentru proiecte în suburbii.

La finele întrevederii, interlocutorii s-au felicitat reciproc cu ocazia Revelionului și a Crăciunului, dorind tuturor sănătate și prosperitate.