CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova și-a exprimat votul în cadrul referendumului privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău

Președintele țării, Igor Dodon însoțit de Prima Doamnă, Galina Dodon și-au exprimat votul în cadrul referendumului privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău.

Igor Dodon a menționat faptul că desfășurareareferendumului este un succes iar acest lucru se întâmplă pentru prima dată în 26 de ani. Eu, la fel ca și alți zeci de mii de locuitori ai capitalei am semnat pentru desfășurarea referendumului și particip la el. Toți sîntem diferiți și fiecare are propriile viziuni politice”, a spus șeful statului.

Președintele țării a subliniat că astăzi ne unește un singur lucru - dragostea pentru oraș. Oricine dorește ca în oraș să fie ordine, ca orașul să fie mai curat, ca municipiul să devină mai confortabil pentru oamenii de toate vîrstele, are posibilitatea să pledeze pentru acest lucru în cadrul referendumului.

Am oferit tuturor această opțiune de a schimba spre bine starea lucrurilor în capitală. Acum decizia aparține fiecărui chișinăuian”, a concluzionat Igor Dodon.