CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Discursuri și mesaje

Mesajul Președintelui Maia Sandu adresat cetățenilor Republicii Moldova în contextul crizei pandemice și al crizei gazelor

Știu că suntem cu toții obosiți de crize. Cu toții ne dorim mai multă stabilitate. Avem nevoie de stabilitate la nivel individual, ca să ne simțim în siguranță, să ne putem face planuri și să le realizăm. Avem nevoie de stabilitate la nivel de țară, ca să putem rezolva problemele curente și să construim un stat puternic, în care să avem siguranța zilei de mâine și șansa unei vieți demne acasă.

Mesajul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul celui de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic

Este o plăcere să vă vorbesc personal astăzi, în cadrul celui de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic. Mult așteptatul Summit este o oportunitate pentru noi de a face bilanțul progresului nostru și de a reafirma angajamentul Republicii Moldova pentru agenda Parteneriatului Estic. Un parteneriat care se bazează pe interese reciproce, pe valori și responsabilitate comune.

Discursul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la deschiderea celei de-a 10-a reuniuni anuale a CORLEAP

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la deschiderea celei de-a 10-a reuniuni anuale a Conferinței Autorităților Regionale și Locale a Parteneriatului Estic (CORLEAP). Am încrederea că această reuniune va aduce valoare întregii rețele a autorităților regionale și locale din regiunea noastră și va contribui la consolidarea în continuare a comunităților și autorităților administrației locale din Moldova.