CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

M E S A J cu ocazia Zilei Financiarului

Stimați angajați și veterani
ai sistemului financiar,

Astăzi, în țara noastră este sărbătorită Ziua Financiarului – un prilej frumos pentru a Vă adresa felicitări cordiale, împreună cu alese gânduri și urări de bine și prosperare continuă.
Este știut faptul că soluționarea celor mai importante probleme sociale depinde în mare măsură de profesionalismul angajaților instituțiilor financiare, de consecvența și de capacitatea lor de a face față situațiilor de criză. Cu certitudine, munca în acest domeniu presupune responsabilitate și competență, dedicare completă și disciplină deosebită, corectitudine și exactitate, întrucât bugetul statului, calculul corect și cuprinzător al acestuia determină pulsul vieții și permite identificarea priorităților în funcționarea stabilă a sistemului financiar moldovenesc. Am toată convingerea că tagma din care faceți parte este una cu tradiții, una în care intră persoanele care vor, dar se mențin cele care pot face față cerințelor și, adesea, provocărilor.

Dragi colegi,

Cu ocazia sărbătorii profesionale, Vă doresc multă sănătate și importante realizări în familie și în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Fie ca dăruirea și cunoștințele Dumneavoastră să sporească bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova și să contribuie la promovarea imaginii pozitive a țării pe arena internațională.