CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj cu prilejul Zilei profesionale a automobilistului și drumarului

Stimați prieteni,

 

De Ziua profesională a automobilistului și drumarului, Vă adresez sincere felicitări, alături de urările de bine care sunt îndreptate astăzi către Dumneavoastră.

Totodată, doresc să Vă transmit mulțumiri pentru profesionalismul și responsabilitatea cu care oferiți servicii de calitate.

Prin munca pe care o depuneți, ca reprezentanți ai unei dintre cele mai importante verigi a sectorului real – infrastructura transporturilor, Dumneavoastră contribuiți la asigurarea securității în trafic și influențați nemijlocit asupra dezvoltării economiei naționale.

 Cu regret constat că este încă foarte mult de lucru în acest domeniu. Or, starea deplorabilă a drumurilor, lipsa căilor de transport moderne constituie o problemă majoră nu doar pentru autorități, ci și pentru cetățeni. Este, cu adevărat, o realitate ce se impune a fi eminamente soluționată.

În acest context, ţin să Vă asigur că vom duce la bun sfârșit proiectele demarate și vom întreprinde pe mai departe toate măsurile pentru a crea transportatorilor un climat de dezvoltare conform normelor internaționale, iar automobiliștilor – o infrastructură rutieră adecvată.

Reiterând felicitările sincere cu ocazia sărbătorii pe care o marcați astăzi, Vă doresc, stimați prieteni, sănătate şi succes, iar norocul să Vă însoţească pretutindeni, în toate pornirile și drumurile Dumneavoastră.