CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare adresat Domnului Kassym-Jomart Tokayev, Președintele ales al Republicii Kazahstan

STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE,

Vă felicit cordial pentru victoria repurtată în scrutinul prezidențial desfășurat în  Republica Kazahstan, dorindu-Vă multă energie și perseverență în realizarea obiectivelor propuse.

Apreciez foarte mult dezvoltarea relațiilor interstatale și umanitare dintre Moldova și Kazahstan. Sînt convins că activitatea Dumneavoastră în funcția supremă în stat va contribui la prosperarea în continuare a țării și a cetățenilor săi, iar potențialul considerabil al relațiilor moldo-kazahe, prin participarea Dumneavoastră activă, va fi valorificat și extins pe toate dimensiunile,  în interesul popoarelor noastre frățești.

Profitînd de această ocazie, doresc să menționez disponibilitatea Republicii Moldova de a continua cooperarea fructuoasă pe bază bilaterală și în cadrul organizațiilor internaționale.

Urîndu-Vă multă sănătate și succese în exercitarea mandatului de mare responsabilitate, iar poporului Republicii Kazahstanul - pace și bunăstare, Vă rog să acceptați,  Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații.